Find mere om:
B&O-tv til 659.000 kr. | elektronik.guide.dk

B&O-tv til 659.000 kr.

Midt i finanskrisen sender B&O det nye BeoVision 4 plasmafjernsyn på 103 tommer på markedet - et overflødighedshorn af teknik, så det bl.a. kan hæves, drejes og vippes til den perfekte vinkel. Pris fra 659.000 kr.

Det nye BeoVision 4 plasmafjernsyn på 103 tommer er en kombination af de nyeste teknologier inden for audio, video, finmekanik og intelligent integration – og det hele kan styres med Beo5 fjernbetjeningen.

For Bang & Olufsen markerer lanceringen af den nye 103” store BeoVision 4 plasmaskærm et kvantespring imod det ultimative fladskærmsfjernsyn.

– ”BeoVision 4 er ikke kun et fremragende luksusfjernsyn, det er også et fuldkomment unikt koncept. Det sender et stærkt brand-signal og cementerer Bang & Olufsens position," fortæller adm. direktør Karl Kristian Hvidt Nielsen i en pressemeddelelse.

Imponerende, men diskret

BeoVision 4-103 er placeret på en motordrejestand. Når fjernsynet ikke er tændt, hviler selve skærmen få centimeter over gulvet, og det gør det ellers gigantiske fjernsyn diskret og skjuler samtidig alle tilslutninger.

Når BeoVision 4-103 tændes, hæves skærmen til den optimale højde, mens den integrerede BeoLab 10 centerhøjttaler dukker frem under skærmen og flugter med fjernsynsrammen. Samtidig drejes og vippes skærmen, så den er vinklet perfekt til seeren. Når fjernsynet sættes på standby, gentages denne proces, men baglæns – og igen ved kun et tryk på Beo5 fjernbetjeningen.

BeoVision 4-103 har desuden en integreret surroundsound-løsning, som gør det muligt at tilslutte op til 14 BeoLab højttalere.

Den vejledende pris inklusive vægophæng er 659.000 kr. Med gulvstand hedder regningen 789.000 kr.

De tekniske specifkationer siger bl.a.

  • Full HD-skærm (1920 × 1080) og integreret DVB-HD-modul, som kan modtage digitale programmer i MPEG2- og MPEG4-format i High Definition-kvalitet.
  • Videoplatformen BeoSystem 3.
  • Betjenes af Beo5, som konfigureres individuelt til brugeren.
  • Motordrejestand, som løfter, drejer og vipper skærmen.
  • Skræddersyet BeoLab 10 højttaler.
  • Automatic Colour Management, en patenteret Bang & Olufsen teknologi, justerer plasmaskærmens farvetemperatur for at kompensere for den ældning, der gør billedet mere og mere gulligt.
  • Automatic Picture Control, som automatisk overvåger lysforholdene i rummet og tilpasser billedet derefter.
  • VisionClear, en række avancerede teknologier, som justerer billedet løbende, så det hele tiden fremstår optimalt.
  • Antirefleksbehandlet højkontrastskærm, som er skabt til at gøre selv almindelige dagsudsendelser til en både behagelig og knivskarp oplevelse.
  • Elektroniske gardiner, som er en Bang & Olufsen-specialitet.
fpn

Test af BeoVision 11

25-02-2013: B&O’s nye luksus-tv er interessant for dig, som har lyst og råd til et usædvanligt tv. Læs artikel

Test af Bang & Olufsen Beovision 10-40

23-04-2010: Med meget god billedkvalitet og exceptionel god lyd er Beovision 10 måske Bang & Olufsens vigtigste produkt i flere år. Læs artikel

Test: Her er det nye B&O-fjernsyn

19-10-2009: Bang og Olufsen lancerede mandag det seneste skud på stammen af B&O-fladskærme. Læs artikel

Nyhed: LG Signature 77G6 er et luksus-tv med rekordtynd konstruktion

09-01-2016: Den sydkoreanske producent har som forventet også givet billedkvaliteten en omgang med tryllestaven. Læs artikel

Nyhed: B&O præsenterer tv-poesi i bevægelse

09-05-2014: BeoVision Avant er Struer-firmaets vision om, hvordan et 4K-tv skal laves. Men det er andet og mere end bare et 4K-tv! Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...