Anmeldelse:
Anmeldelse: 5 out of 6
Find mere om:
Test af Philips PET744 | elektronik.guide.dk

Test af Philips PET744

Philips har ikke sparet på krudtet med denne model og den lever op til udtalelsen om deres bedste DVD-afspillere nogensinde.

Philips har en af de mest stabile og praktiske måder at fastgøre DVD-afspilleren i bilen, vi har testet. Der er ikke noget, der kan glide eller løsne sig og alligevel går det hurtigt og enkelt at monterer og afmontere den. Philips har også indbygget batteri med seks timers driftstid og vipbar skærm. Desværre er der ikke nogen knapper under skærmen. Fjernbetjeningens knapper er veldisponerede og er den bedste i testen.

At vise stilbilleder fungerer faktisk også, eftersom Philips for første gang har indbygget en højtopløst skærm i en så billig model. Både farvegengivelse og gråskalaen er fuldt ud godkendte og skarpheden ligger på et passende niveau. Til og med lyden er usædvanlig god for så lille et apparat. Samlet giver Philips altså den bedste filmoplevelse. Bruger man et par hundrede kroner mere i forhold til de billige modeller, får man her en bedre kvalitetsfølelse, men frem for alt en overlegen billedkvalitet og god lyd.

BEDST I TEST

Pris:

  • 1.626 kr.

Plus:

  • Højtopløst skærm
  • Solid montering
  • Godt batteri

Minus:

  • Ingen USB
  • Mangler AV-indgang

Test: De bedste Blu-ray-afspillere

19-12-2011: Blu-ray kan blive dit sidste spindende plademedie. Så hvorfor ikke vælge en af de bedste? Læs artikel

Test: Syv DVD-afspillere til bilen

27-04-2010: For samme beløb, som man i fjor fik en dårlig afspiller for, kan man nu få en af de bedre. Læs artikel

Test af Philips AE8000

01-02-2016: Den lille bordradio fra Philips har, hvad de fleste har brug for. Et beskedent omfang, simpel betjening med knapper på fronten samt fjernbetjening. Læs artikel

Test af Philips PicoPix PPX2055

19-03-2012: Philips PicoPix PPX2055 er så lille, at projektoren kan være i inderlommen af et jakkesæt. Læs artikel

Test: Fem dvd-afspillere til bagsædet

20-05-2009: Gør bilturen eller den regnfulde ferie mere spændende med en bærbar filmafspiller. Vi har testet fem apparater til priser mellem 1.349 og 2.298 kr. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...