Find mere om:
Ren råstyrke til gamerne | elektronik.guide.dk

Ren råstyrke til gamerne

Toshiba Qosmio X70 er baseret på nyeste generation af kraftfulde Core-processorer.

Med den nyeste generation af Core-processorer fra Intel er mængden af power, man kan klemme ned i en bærbar, vokset en ekstra tand og det nyder den nye Qosmio X70 fra Toshiba godt af.

Den byder således på processor.kræfter i den firkernede klasse samt op til 32 GB ram og dedikeret NIVIDA Geforce GTX grafikkort med op til 3GB DDR5 grafikhukommelse.

Masser af diskplads

Harddisken rummer op til 3TB og med en valgfri ssd på 256GB øges datahastigheden markant, især når man booter pc’en, starter spil eller åbner store filer. Som et alternativ kan en hybrid harddisk med 1TB traditionel plads og 8GB SSD levere en god balance mellem kapacitet og hastighed.

Qosmio X70 har 17,3” Full HD-skærm, understøttet af Toshibas Resolution+, som forstærker kvaliteten af video og billeder i standardopløsning og yderligere styrker visningen af HD-video fra Blu-ray og streaming-tjenester.

Skærmens opdateringstid på 8ms gør desuden, at gamere får hurtig reaktion fra mus til skærm.

Højere skærmopløsning

Med både Intel Wireless Display og Mirecast, kan Qosmio X70 trådløst overføre billeder til kompatible skærme. Der er mulighed for at vælge en model med Ultra HD-kompatibel HDMI-out port, som kan overføre Ultra High Definition til UHD-fjernsyn.

Ultra HD er det, der også kaldes 4K og leverer fire gange så høj opløsning som Full HD.

Pris fra 12.500 kr.

Qosmio X70 kommer i et chassis med mørkt aluminium-sølv finish og den, for Qosmio, velkendte røde kant. Tastaturet er bagoplyst og den store trackpad gør det nemt at navigere rundt med intuitive bevægelser, som gør det muligt at zoome, bladre eller swipe sig igennem Windows 8.

Qosmio X70 er tilgængelig i Danmark inden længe til priser fra 12.500 kroner.

Nyhed: Nu kommer Blu-ray med ultrahøj opløsning

17-11-2015: Blu-ray-disken er presset af streaming fra nettet, men nu slår formatet tilbage. Sidst på året lanceres Blu-ray-diske til film med den ultrahøje 4K-opløsning Læs artikel

Nyhed: Bose klar med nyt underholdningssystem

17-07-2012: Bose er klar med efterfølgeren til sit VideoWave-system med 55 tommer tv. Læs artikel

Nyhed: Det myldrer frem med ultrabooks

01-03-2012: Asus, Acer og Lenovo er klar, og mange af konkurrenterne står også parat med ultrabooks. Læs artikel

Nyhed: Brug computerskærmen som hd-tv

10-05-2011: Den nye led-monitor fra Philips kombinerer tv i hd-kvalitet med computeregenskaber. Læs artikel

Test af Panasonic HDC-SDX1

09-11-2010: Et højkvalitetsvideokamera foreviger øjeblikke i god kvalitet. HD-opløsning fanger flere detaljer, og et kompakt hus gør, at du bruger det oftere. Og det behøver ikke være dyrt. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...