Find mere om:
Konverterbar tablet fra HP | elektronik.guide.dk

Konverterbar tablet fra HP

HP EliteBook Revolve er en kraftig bærbar computer med touchskærm, som kan klappes sammen til en tablet.

Med et enkelt greb ændres HP EliteBook Revolve til en konverterbar computer, som kan tilpasses flere forskellige behov. Computeren er udstyret med tredjegenerations Intel Core-processorer og optimeret til Windows 8.

Hd-skærmen måler 11,6" og er udformet i solidt Corning Gorilla Glass. Computeren vejer blot 1,5 kg og har ramme i magnesium samt tastatur med baggrundsbelysning og mulighed for digital pen som ekstraudstyr.

Der er desuden 720p HD4-kamera, DTS Studio Sound og medfølgende Cyberlink YouCam-software, som gør det nemt at se den, du taler med, og lave video til nettet i hd.

Indbygget 3G

Med 3G kan du komme på nettet, når du er på farten, og der er også tilslutninger som USB 3.0, DisplayPort og nfc. Der er også mulighed for ssd på op til 256 GB som lagerenhed.

HP EliteBook Revolve er primært rettet mod virksomheder, den offentlige sektor og til kunder, som både har behov for en ultratynd bærbar computer og for en tablet med touchskærm.

Der er således virksomhedstilpassede funktioner, og som tilbehør fås en virksomhedstilpasset dock, der giver nem tilslutning af skærm, tastatur, mus eller printer.

Kan først fås til foråret

HP EliteBook Revolve forventes at komme på markedet i hele Europa i marts 2013. Prisen er ikke fastsat endnu.

HP præsenterer samtidig det nye opladningsmodul HP Multi-Tablet, som hurtigt og enkelt kan oplade op til 10 tablets via et eneste strømudtag. Modulet passer til en række forskellige arbejdsmiljøer og sikrer samtlige tablets med en låsemekanisme og en lås med nøgle på foldelågerne.

Opladningsmodulet HP Multi-Tablet forventes at komme på markedet i hele Europa i marts 2013, og priserne for dette vil også først blive fastsat tættere på lanceringsdatoen.

Her er fremtidens computerdesign

Nyhed: Sådan en pc har du aldrig set før

04-11-2014: Tastatur og mus er erstattet med avanceret touch-teknologi. Og 3D-scanner! Læs artikel

Test: Stortest: Her er den bedste alt i en-computer

25-07-2014: Alt i en-computeren er med Windows 8 blevet endnu mere interessant. Produkttypen har mange fordele sammenlignet med almindelige stationære computere og bærbare computere. Her tester vi en række spændende, nye modeller. Læs artikel

Test af Asus T100

22-01-2014: Test: Asus T100 Transformer Book kan det hele - men det er ikke alt, der ender godt. Læs artikel

Test af Microsoft Surface Pro

18-06-2013: Kan Surface Pro virkelig erstatte en almindelig pc, sådan som Microsoft påstår? Vi har brugt hybrid-tabletten på jobbet. Læs artikel

Test: Otte Windows 8-hybridcomputere

07-04-2013: Er det en god idé, at computere skal være tablets og ultrabooks på samme tid? Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...