Find mere om:
Her er fem gode børne-apps til rejsen.. | elektronik.guide.dk

Her er fem gode børne-apps til rejsen eller ferien

Internettet strejker ofte på den lange køretur eller flyrejsen. Men du kan undgå utålmodige børn med disse apps, der ikke bruger internet.

Følgende apps er tænkt som en hjælp til den lange køretur, flyrejsen eller hvis det regner i dagevis. De er ikke tænkt som en erstatning for de oplevelser, I skal have sammen. Det er dog altid godt at være forberedt, inden ferien begynder, og derfor har vi fundet fem gode apps, der ikke bruger internet, når de først er installeret på tabletten eller mobilen.

LÆS OGSÅ: De 8 bedste apps til børn lige nu

LEGO Duplo Forest (2-5 år)

En gratis app til de mindste børn. Kanin og giraf skal på lejrtur i skoven, og barnet skal hjælpe dem og deres dyrevenner med at sejle, fiske, bygge og lave bål. Til sidst på turen afleverer de en gave til deres ven bjørnen, der vågner fra vinterhi, og alle dyrene fejrer det med en dejlig picnic i skoven.

Som altid en virkelig god app fra LEGO Duplo med fin grafik og musik, som er meget nem og intuitiv for barnet. Går barnet i stå, kommer der en hjælpende hånd frem. Det lille kort i toppen af skærmen hjælper barnet, hvis der er særlige yndlingsscener, som skal gentages. Det er den perfekte app til barnet, der elsker LEGO universet.

LÆS OGSÅ: 6 gratis apps til børn der er så gode, at de burde koste kassen

Toolbox - YouTube - LEGO® DUPLO® Forest Android GamePlay Trailer

Tag på tur med kanin, giraf og alle vennerne.

Find app'en i App Store eller hos Google Play.

My very hungry caterpillar (1-3 år)

En prisvindende app til de allermindste børn. Larven fra den kendte børnebog ‘Sulten larve aldrig mæt’ af Eric Carle er på eventyr i denne app. Der foregår mange aktiviteter i haven, men i et meget roligt tempo.

Først udklækkes larven, så skal den have mad, der skal vandes blomster og salat, den skal lege, sove og til sidst bliver den til en smuk sommerfugl.

Selv de små børn vil kunne spille denne app uden hjælp fra en voksen, da den er super intuitiv. Det er et smukt univers med fin musik og en fornøjelse for både små og store.

LÆS OGSÅ: 4 fede børnebøger I kan læse sammen på iPad’en

Toolbox - YouTube - The Very Hungry Caterpillar™ & Friends -- Play & Explore

Hjælp den sultne larve med at spise og med at løse små opgaver.

Find app'en i App Store

Pepi Bath 2 (2 - 6 år)

Så er der kommet en opdatering af den populære rollespils-app Pepi Bath. I Pepi Bath 2 er der nye figurer og to nye rum med flere nye aktiviteter.

Alle aktiviteter lærer barnet om de daglige rutiner, der kræves ved personlig hygiejne som toiletbesøg, tandbørstning, badning, håndvask, tøjvask inklusiv strygning og sammenlægning.

Personligt er vi meget glade for denne app, da den giver mulighed for at snakke om personlig hygiejne og oprydning. Grafikken er virkelig fin og musikken god.

LÆS OGSÅ: 5 apps der lærer dit barn bogstaver og ord

Toolbox - YouTube - Pepi Bath 2 Launch Trailer HD 2015

Få gode snakke om personlig hygiejne med dit barn.

Find app'en i App Store

Minimo Town (5-9 år)

I Minimo Town bygger dit barn en by, og lærer samtidig engelske gloser. De små beboere i byen har brug for hjælp, man finder ud af, hvad de mangler, når man trykker på dem.

En skorsten blæser nogle bogstaver op i luften, som barnet skal sætte sammen, til de danner det korrekte ord. Man får point hver gang, et ord staves rigtigt, og med disse kan man købe flere ting til byen. Spillets sværhedsgrad tilpasses barnet, og det er nemt at finde rundt i spillets fire forskellige verdener.

LÆS OGSÅ: 3 apps der styrker det lille barns finmotorik og koncentrationsevne

Toolbox - YouTube - Online Trailer MiniMo Town

Lær engelsk mens I leger.

Find app'en i App Store eller hos Google Play.

Dr. Pandas dagpleje (2-6 år)

Her gælder det om at tage sig godt af de fem dyrebørn, der bliver afleveret i dagplejen. Man skal lege med dem, sørge for de er glade og putte dem. Der er masser af legetøj, klæd-ud-tøj og musik, så man har mange muligheder for at underholde dem.

Der er mange aktiviteter i app'en med mange timers leg. Der er ingen tidspres eller opgaver, som kun kan løses på blot en måde. Spillet er intuitivt, nemt og så er der stor genkendelighed for barnet, da det tager udgangspunkt i barnets hverdag. En virkelig god app.

FIND DET HELT RIGTIGE: Brug vores søgefunktion til at finde frem til det helt rigtige til dit barn

Toolbox - YouTube - Dr Panda's Daycare Trailer

Der skal hygges og plejes om de små dyr i dagplejen.

Find app'en i App Store eller hos Google Play.

Guide: Vælg den rette pc, når alt er på spil

04-06-2016: Hvis der er spil på menuen, er det ikke lige meget, hvilken laptop, du stiller op med. Læs artikel

Guide: Lav dit eget platformspil

06-11-2014: Mayank Sharma og Torben Okholm har det sjovt med Minecraft og en Raspberry Pi. Læs artikel

Nyhed: Her er fremtidens computerdesign

04-01-2012: Papirtynde skærme, spilkonsoller med flere skærme samt særlige tastaturer venter på os. Læs artikel

Test af Pac-Man 256

25-05-2016: Det klassiske spil genopstår på din smartphone - med et velfungerende twist. Læs artikel

Nyhed: Verdens bedste trådløse spilmus

23-04-2016: Logitech lancerer, hvad de selv kalder den hurtigste, letteste og mest præcise trådløse mus, verden endnu har set. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...